Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: 0413-335200

Grafstenen

Een grafmonument houdt dankbare herinneringen vast en brengt emoties van overledenen en nabestaanden tot uitdrukking. Wij vervaardigen onze grafstenen naar de ideeën en wensen van onze klanten. Onze modellen zijn in talloze materialen leverbaar. Om u een idee te geven van de mogelijkheden op het gebied van grafstenen, ziet u op deze website een aantal voorbeelden van staande monumenten, liggende monumenten, zwerfstenen, kindermonumenten en grafversieringen.

Een goede plaats waar u kunt nadenken over de talrijke mogelijkheden voor een grafmonument of urnplaat is de begraafplaats zelf. Op deze rustige en natuurlijke plek kunt u in alle rust een keuze maken die bij u past.

Grote keuze in grafstenen

Bij het uitzoeken van een grafmonument staat u voor een moeilijke keuze waar wij u graag bij helpen. Hier leest u hoe het uitzoeken, ontwerpen, maken en plaatsen van een grafmonument in zijn werk gaat.

Maak een afspraak om vrijblijvend in onze showroom te komen kijken. U kunt rustig door ons fotoboek bladeren en samen met u bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Wij geven u altijd een garantie van 15 jaar op onze grafmonumenten, ook tegen het verzakken hiervan. Bij ons geen kleine lettertjes, maar échte garantie zodat u niet voor verassingen komt te staan.