Urnamenten

Urnamenten zijn natuurstenen kunstwerken die zijn ontworpen als gedenkmonument voor op een urnengraf. In het urnament kan de asbus van een overleden dierbare bewaard worden. Zo heeft u, net als bij een grafmonument, een plek om naar toe te gaan. Een plek om herinneringen op te halen en om uw dierbare te herdenken.

Natuurstenen urnamenten zijn in vele uitvoeringen leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. U kunt kiezen uit talloze steensoorten in vele kleuren en kleurschakeringen. Elke steensoort heeft zijn eigen, unieke kenmerken en kan op diverse manieren afgewerkt worden. Zo ontstaat er een bijzonder urnament dat exact aan uw wensen voldoet. Bovendien kan elk natuurstenen urnament naar wens gegraveerd worden en voorzien worden van grafversiering.

Garantie op urnamenten

Wij geven u altijd een garantie van 15 jaar op onze natuurstenen urnamenten. Bij ons geen kleine lettertjes, maar échte garantie zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Graag laten wij u de verschillende mogelijkheden van urnamenten zien.