Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: 0413-335200

Natuurstenen buitendorpels

Natuurstenen buitendorpelsNatuurstenen buitendorpels hebben zowel een praktische als een esthetische functie. Ze geven uw pand een stijlvolle en luxe uitstraling. Daarnaast zorgen natuurstenen buitendorpels ervoor dat er geen regenwater in de spouwmuur of de gevel kan komen. Ze beschermen uw kozijnen en metselwerk tegen regenwater en optrekkend vocht.

Natuursteen is een kwalitatief materiaal dat jarenlang meegaat. Natuursteen wordt mooi oud heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Dit maakt natuursteen uitermate geschikt voor gebruik in en om gebouwen. Verschillende steensoorten kunnen gebruikt worden als buitendorpel. In de bouw wordt voor buitendorpels vaak gekozen voor basalt of hardsteen. Deze harde materialen hebben een neutrale grijze of blauwe kleur die redelijk egaal is. Daarnaast zijn basalt en hardsteen vorstbestendig en niet poreus, twee zeer belangrijke eigenschappen voor deur- en raamdorpels.

Uw natuurstenen buitendorpels geheel op maat gemaakt

Wij leveren natuurstenen deurdorpels en raamdorpels in elke gewenste uitvoering en maat. Niet elke steensoort is geschikt voor het gebruik als buitendorpel. Daarom is een deskundig advies van groot belang. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw investering.

Door de combinatie van ambachtelijk vakmanschap, ruim 25 jaar ervaring en ons moderne machinepark zijn wij in staat om aan elke vraag en wens te voldoen. We leveren buitendorpels in verschillende diktes en afmetingen, met elke gewenste afwerking en tegen eerlijke, transparante prijzen. Doorgaans worden onze dorpels binnen twee weken geleverd.

Wilt u meer informatie over natuurstenen buitendorpels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een deskundig advies op maat.